Voor een betaalbare en geslaagd feest bent u bij Partycatering Assen aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfs- en particuliere feesten, bruiloften, buffetten, barbecue, recepties, jubilea, 50 jaar etc. Omdat wij nagenoeg alles in eigen beheer uitvoeren heeft u te maken met 1 aanspreekpunt. Bij ons vindt u bijna alles onder 1 dak en dat maakt het natuurlijk ook zeer betaalbaar.

Om uw feest geheel aan uw wensen te laten voldoen, raden we u altijd aan een en ander met ons in een persoonlijk gesprek te bespreken.

Een feest kan er als volgt uitzien:

Ontvangst of receptie met een ontvangstcocktail in kleur, petit fours met afbeelding of beider namen, koffie en thee met een gelaagde bruidstaart of een assortiment luxe gebak. Na de ontvangst schenken wij diverse consumpties, gevolgd door een uitgebreid dinerbuffet, barbecue of wokbuffet naar keuze en later gevolgd door een spetterend feest met dranken en hapjes naar keuze.

Wij verzorgen:

Tenten in nagenoeg alle soorten en maten;
Inrichting in allerlei luxe niveau’s en kleuren;

Opbouw, afbouw en ervaren bediening;
Buffet (of barbecue) naar eigen menukeuze;

Zelf doen: In het basispakket zit: tenten in standaard maten 3x6 of 4x8 meter, tafels, stoelen, statafels, bier-taps, koffie- en theeapparatuur, borden, bestek, glaswerk, warmhoud- en /of barbecue-apparatuur, verlichting en verwarming voor in de tenten, brandblussers, verlengsnoeren e.d. U kunt eventueel kiezen voor het zelf opzetten van tenten, zelf inrichten en alles weer schoon retour leveren. Dit kan bijvoorbeeld met hulp van vrienden of familie. In dat geval is het materiaal uit het basispakket een gratis service.

Of alles uitbesteden: In principe vraagt Partycatering Assen alleen betaling voor: 1. Eten, 2. Drinken, 3. Arbeid, zijnde b.v.: op- en afbouw, inrichten, bediening, (af)was en transport buiten Assen of de regio.

Meer luxe: Uitbreidingspakket met: linnengoed in diverse kleuren (b.v. ecru/wit, bordeaux, marine /donkerblauw, olijfgroen e.d. Rode loper met messing afzetpaaltjes, tapijt in de tent e.d. Hiervoor betaalt u een meerprijs.

partycatering3a
partycatering2a
partycatering1a

*Niet in het basispakket maar optioneel: tenten in specifieke uitvoeringen en maten met of zonder bodem, kroonluchters, hete luchtverwarming, stroomvoorziening middels aggregaten, toiletvoorzieningen, podium, dansvloer e.d. Hiervoor betaalt u een meerprijs.

Partycatering

Updated on 2017-11-08T14:03:10+01:00, by partycateringassen.