Maak kennis met de unieke All-In formule!

Partycatering Assen is de voordeligste kwaliteitscateraar van Assen en omgeving met een unieke all-in service.  Dit vindt u bij geen enkele andere cateraar in Noord-Nederland ! Met zo’n 1100 feesten per jaar en ruim 450 bedrijfsmatige en 4000 particuliere klanten timmeren wij al ruim 21 jaar aan de weg......natuurlijk ook zeer betaalbaar. Velen gingen u voor …

Supercompleet en supervoordelig een geslaagd feest.


Voor een betaalbare en geslaagd feest bent u bij Partycatering Assen aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfs- en particuliere feesten, buffetten, barbecues, recepties, bruiloften, jubilea, 50 jaar, overwerkmaaltijden en nog veel meer…. Omdat wij nagenoeg alles in eigen beheer uitvoeren heeft u te maken met 1 aanspreekpunt. Bij ons vindt u bijna alles onder 1 dak en dat maakt het natuurlijk ook zeer betaalbaar.

tent

U heeft de keuze uit:


A. U doet het zelf:
 In het gratis basispakket zit voor onze vaste klanten (bij een volledig verzorgd feest): basistenten in standaard maten, tafels, stoelen, statafels, biertaps, koffie- en theeapparatuur, borden, bestek, glaswerk, warmhoud- en /of barbecue-apparatuur, verlichting en verwarming voor in de tenten, brandblussers, verlengsnoeren e.d. U kunt eventueel kiezen voor het zelf opzetten van tenten, zelf inrichten en alles weer schoon retour leveren. Het materiaal uit het basispakket is een gratis service.

B. Of alles uitbesteden: In principe vraagt Partycatering Assen alleen betaling voor: 1. Eten, 2. Drinken, 3. Arbeid, zijnde b.v.: op- en afbouw, inrichten, bediening, (af)was en transport buiten Assen of de regio.

C. Meer luxe:  Uitbreidingspakket met: linnengoed in diverse kleuren (b.v. ecru/wit, bordeaux, marine /donkerblauw, olijfgroen, antraciet, champagne e.d. Rode loper met messing afzetpaaltjes, tapijt in de tent e.d. Hiervoor betaalt u een kleine meerprijs.

Niet in het basispakket maar optioneel: tenten in specifieke uitvoeringen en maten met of zonder bodem, kroonluchters, hete luchtverwarming, stroomvoorziening middels aggregaten, toiletvoorzieningen, podium, dansvloer e.d. Hiervoor betaalt u een meerprijs.
Om uw feest geheel aan uw wensen te laten voldoen, raden we u altijd aan een en ander met ons in een persoonlijk gesprek te bespreken.

Compleet is altijd voordeliger !

All-in

Updated on 2019-11-10T17:12:18+01:00, by partycateringassen.