Hoe beoordeelt u Partycatering Assen

Omdat wij ons voortdurend willen verbeteren, vinden wij het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.
Heeft u gebruik gemaakt van onze diensten, dan zouden wij het heel prettig vinden als u ons zou willen beoordelen.

Geef hieronder uw beoordeling in sterren, en natuurlijk stellen we het op prijs als u ook onderaan  de pagina een leuk bericht achterlaat.

4.7/5 - (219 stemmen)

Comments:314

 1. Onze collega’s waren erg enthousiast over de catering dus wij willen graag vaker bij onze kwartaalmeetings een beroep op jullie doen. (Y. RTZ)

 2. Wij hadden een heerlijk stamppotbuffet van Partycatering Assen. Snelle reactie op vragen, goede levering, lekker eten, goede service! Een aanrader!

 3. Beste party catering.

  Wij hebben heel erg genoten van de stampotten die u afgelopen zondag heeft gebracht.
  Alsnog hartelijk dank. Buurtvereniging Kloosterveen.

 4. Een overheerlijk en overdadig warm en koud buffet verzorgd door Partycatering Assen op zaterdag 28 december. We zijn zeer tevreden over het eten en de service.

 5. Op1e kerstdag j.l. hebben we met de familie volop genoten van een bourgondisch buffet, verzorgd door Partycatering Assen. Het eten was prima verzorgd , er was ruim voldoende en smaakte erg goed. Dit alles tegen een erg schappelijke prijs. Al met al een geslaagd kerstdiner tot ieders tevredenheid.

 6. Onze volksdansgroep heeft voor de 2de keer het jaar afgesloten met een heerlijk buffet van Party-catering Assen. Hieruit blijkt dat het goed is bevallen de 1ste keer en ook gisteravond waren we met z’n allen erg tevreden. Er zijn erg veel mogelijkheden Het is smaakvol en overvloedig en er is met Erik veel te overleggen . Kortom prima bedrijf. Wij bestellen er volgend jaar vast weer . Jantje Keun Volksdansgroep Norg

  1. Bedankt Jantje voor je leuke review. Ik wens jou en natuurlijk de hele dansgroep fijne feestdagen en alvast een heel goed 2020 toe ! Graag tot volgend jaar. Met vriendelijke groet, Partycatering Assen, Erik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.