Soepen:

  • Groninger mosterdsoep met grove mosterd en spekjes
  • Mosterdsoep met gerookte zalmreepjes*
  • Aspergesoep met verse asperges (vegetarisch)
  • Champignonsoep (veg.)
  • Heldere groentensoep
  • Hollandse groentensoep met vermicelli
  • Tomatencremesoep met gehaktballetjes
  • Toscaanse tomatensoep
  • Heldere kippensoep
  • Kerriesoep
  • Mexicaanse bonensoep (pittige maaltijdsoep)
  • Franse uiensoep (veg.)

Voorgerechten:

  • Meloen met parmaham
  • Carpaccio van rundvlees*
  • Garnalen-* of vruchtencocktail
  • Champignonragout met ragoutbakjes (veg.)
  • Kip-of kalfsragout met ragoutbakjes

Maaltijdsalades:

  • Huzarensalade
  • Vleessalade
  • Aardappelsalade
  • Zalmsalade
  • Tonijnsalade*
  • Pastasalade met gerookte kip en pesto
  • Pastasalade tortellini met champignons (veg.)
  • Pastasalade met tonijn
  • Pastasalade met groenten (veg.)

Warme hoofdgerechten:

  • Gehaktballetjes in rode pitige saus
  • Gehaktballetjes in babi pangangsaus
  • Gehaktballetjes in mosterdsaus
  • Gehaktballetjes in zigeunersaus
  • Gehaktballetjes in satesaus
  • Gehaktballetjes in kerriesaus
  • Gehaktballetjes in tomaten/pastasaus
  • Kipsate in satesaus
  • Varkenssate in satesaus
  • Kipfiletstukjes in kerriesaus met ananasstukjes

 

  • Kipfilet in kerriesaus met ananas
  • Kipfilet in mosterdroomsaus
  • Kip in wijnsaus (coq au vin)
  • Kipdrumsticks
  • Varkenshaasstukjes in champignonroomsaus
  • Varkens- of kipschnitzels met saus (champignon- of zigeunersaus)
  • Babi of ajam pangang of babi ketjap
  • Foe yong hai of eieren telor in ketjap/tomatensaus
  • Tjap tjoy of gado gado
  • Runderstoofpot op Franse wijze (boeuf bourguinon)

 

  • Runderstoofpot op Indonesische wijze (rendang)
  • Hongaarse goulash met paprika
  • Spare ribs
  • Gyros of shoarmareepjes met knoflook-of tzazikisaus
  • Lasagne Classico
  • Lasagne met zalm of zeevruchten*
  • Lasagne vegetarisch met groenten
  • Spaghetti Bolognese
  • Spaanse paella met kip, vis, garnalen, mosselen, chorizo en olijven
  • Tortellini in kaas/roomsaus

 

  • Beenham met mosterddressing
  • Griekse Moussaka
  • Griekse souvlaki-spiezen*
  • Mexicaanse chili con carne
  • Mexicaanse tortilla’s met kip, gehakt of bonen(veg.)*
  • Zalm gepocheerd in witte wijnsaus*
  • Scholrolletjes in wijnsaus*
  • Visstoofpotje op Franse wijze*
  • Gebakken kibbeling met remouladesaus*

Extra schalen (meerprijs):

  • Schaal met luxe vleessoorten
  • Schaal met luxe vissoorten
  • Schaal met alleen Hollandse haring
  • Schaal met vishapjes
  • Schaal met kaas/worst en vleeshapjes
  • Schaal met tapashapjes
  • Schaal met warme hapjes (bittergarnituur, bladerdeeg etc.)
  • Kaas- of worstplateau

Bijgerechten:

  • Aardappelgratin
  • Aardappelkroketjes
  • Pommes duchess
  • Quiche naar keuze (lorraine, vis of vegetarisch)
  • (Plaat)pizza of mini-pizza
  • Gebakken krieltjes met spekjes en/of uitjes
  • Oven-aardappeltjes in de schil met rozemarijn, knoflook en zeezout
  • Gebakken krieltjes met rozemarijn, knoflook en zeezout
  • Bami goreng
  • Nasi goreng

 

  • Witte pandan- of basmati geurrijst
  • Gele rijst /nasi kuning
  • Mini-loempia’s met chilisaus, kroepoek en atjar
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Mini-party broodjes met kruidenboter
  • Ciabatta met pesto
  • Focaccia met pesto van tomaten of basilicum
  • Sla melange of rauwkostsalade
  • Sla melange nicoise of Griekse wijze

 

 

  • Griekse boerensalade met tomaat, komkommer, olijf, feta, paprika, rode ui en kappertjes
  • Salade Caprese met tomaat, mozarella, kappertjes, pijnboompitten, basilicum en olijfolie
  • Mexicaanse salade met ijsbergsla, gele rijst, mais, kidneybonen, rode ui, paprika, olijven en tortillachips
  • Tomatensalade met lenteuitjes
  • Gemengde warme groenten/ratatouille
  • Sperzieboontjes in rauwe ham
  • Roerbakgroenten van het seizoen
  • Asperges met sauce Hollandaise*
  • Worteltjes Viche

Nagerechten:

  • Tiramisu
  • Cappucino -slagroom rol
  • Diverse smaken longuers
  • Luxe 1 persoons bombes
  • Trifle
  • Warme kersenschotel of appelcrumble met vanillesaus
  • Slagroomsoesjes met chocoladesaus (piramide)
  • Crepes pannenkoekjes a la suzette of met frambozen en chocolade
  • Chocolade- of vruchtenmousse
  • Verse vruchten van het seizoen
  • Vruchtencocktail
  • Rode stoofperen, perziken, ananas
  • Hollandse of Franse kaasplateau*

Winterbuffet/Stamppotten:

  • Erwtensoep met roggebrood en katenspek
  • Bruine bonensoep
  • Boerenkool met rookworst
  • Stamppot zuurkool met speklapjes of braadworst
  • Hutspot met klapstuk
  • Andijviestamppot met gehaktbal
  • Hollandse hachee met rode kool en aardappelpuree
  • Jachtschotel of hazenpeper*
  • Prei- of witlofschotels met gehakt
  • Hete bliksem (aardappelpuree met appels)
  • Stampotten incl. zuren, mosterd, stoofperen en/of appelcompote

Materiaal:

  • Borden klein
  • Borden groot
  • Bordjes gebak
  • Soepkommen
  • Saladebakjes
  • Vorken
  • Lepels
  • Messen
  • Dessertlepels
  • Gebaksvorkjes
  • Wijnglazen
  • Bier/frisdrankglazen
  • Champagneglazen
  • Statafels
  • Klap/buffettafels
  • Klapstoelen
  • Biertap
  • Tent
  • Overige ……………………

*Deze gerechten geven een meerprijs

Barbecue:

  • Varkensfiletlapje gemarineerd
  • Biefstuk gemarineerd
  • Kipfilet gemarineerd
  • Zalm in kruidenboter (folie)
  • Wilde zalmspies
  • Garnalen(scampi)brochette
  • Kip- of varkenssate
  • Braad- of bbq worst
  • Braadworstrondje op spies
  • Hamburger
  • Boerenburger
  • Texas burger
  • Shaslicks of souvlakispiezen
  • Italiaanse Pomodori spies
  • Mediterrane Biefstuk spies
  • Hawaii spies
  • Speklapjes gemarineerd
  • Speklapje rond op stokje
  • Spekfakkel paprika
  • Entrecote- of lamskotelet
  • Vegetarische hamburger, groenteschijf, Javaburger, curryburger en vega shaslick
  • Kruidenboter, stokbrood, salades, vers fruitsalade, vruchtenbowl en sauzen naar keuze

Meer gerechten

Updated on 2017-11-08T14:59:51+00:00, by partycateringassen.