Hoe beoordeelt u Partycatering Assen

Omdat wij ons voortdurend willen verbeteren, vinden wij het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.
Heeft u gebruik gemaakt van onze diensten, dan zouden wij het heel prettig vinden als u ons zou willen beoordelen.

Geef hieronder uw beoordeling in sterren, en natuurlijk stellen we het op prijs als u ook onderaan  de pagina een leuk bericht achterlaat.

Comments:305

 1. Wij willen jullie heel erg bedanken voor de fijne samenwerking en service de afgelopen jaren. Wie weet wat de toekomst weer brengt en mochten we in de buurt zijn en lunch nodig zijn dan weten we jullie te vinden! Wij wensen jullie hele fijne en veilige feestdagen toe! Met vriendelijke groet, Storm.

 2. Afgelopen zaterdag genoten van een koud/warm buffet.. Van klein tot groot genoten van het lekkere eten. Er was zeker voldoende. Vooral het ijs werd door onze jongsten zeer gewaardeerd. Voor herhaling vatbaar!

 3. Beste Erik, Langs deze weg willen Meerten en ik jullie team bedanken voor onze bestelling.
  Het was tijdig gebracht en zag er verzorgd en goed uit. Hiervoor onze dank en tot een volgende bestelling.💐 Dank en🎄Fijne feestdagen

 4. Gister genoten van een uitgebreid stamppotbuffet! Ter ere van ons 14 jarig huwelijk met een groep vrienden heerlijk gegeten van de diverse stamppotten, bijbehorende zuren en smakelijke stukken vlees. Iedereen, inclusief wijzelf, was heel enthousiast; het eten was heerlijk, de porties heel ruim, de service was goed en het contact verliep soepel. Zeker een aanrader!

 5. Top verzorging gehad van Partycatering Assen. Erg sympathiek en meedenkend.
  Smaakvol eten en goed de afspraken nagekomen. Zelfs meer dan dat, want Erik schonk de heater, waarvan de ontsteking niet meer volledig werkte. Apparaat doet het nog goed.
  Aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.