Hoe beoordeelt u Partycatering Assen

Omdat wij ons voortdurend willen verbeteren, vinden wij het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.
Heeft u gebruik gemaakt van onze diensten, dan zouden wij het heel prettig vinden als u ons zou willen beoordelen.

Geef hieronder uw beoordeling in sterren, en natuurlijk stellen we het op prijs als u ook onderaan  de pagina een leuk bericht achterlaat.

Comments:310

 1. Afgelopen weekend mijn 50e verjaardag gevierd en mede dankzij het heerlijke buffet van partycatering was het een geweldig succes. Door de mooie aankleding van de buffettafels krijgt het buffet een chique uitstraling. Erik bedankt voor het gratis beschikbaar stellen van de tent, stoelen, tafels, statafels, verwarming, verlichting en serviesgoed. Een dikke pluim!

 2. Mede door bijdrage van partycatering Assen hadden wij een heel geslaagde startdag, aftrap van ons lustrumjaar waarin we ons 100-jarig bestaan vieren. Heel erg bedankt voor de service.
  Hockeyvereniging Assen

 3. Afgelopen zondag ons uitgestelde 50 jarig huwelijks feestje gevierd .Een BBQ dat mede door Partycatering Assen een succes werd.Keurig alles verzorgd en op de afgesproken tijden geleverd.Producten prima Heerlijk het stokbrood nog warm En alles in overvoed .De familie en vrienden waren ook vol lof over alles. En als het weer een keer uitkomt denken we zeker aan Partycatering Assen.Erik bedankt en van ons krijg je een DIKKE 10. Groeten fam Nijboer

 4. Dankzij deze catering succesvol tuinfeest gehad. Het buffet was echt heerlijk, goed warm en RUIM voldoende. Goed materiaal erbij geleverd (Nog gratis ook).
  Zeker voor herhaling vatbaar…..BEDANKT!!

 5. Afgelopen zaterdag hebben we een feest gehad waarbij de catering door Erik Kraaibeek van Partycatering Assen is verzorgd. Het was een geweldig Indisch buffet met heerlijke gerechten. De communicatie met Erik in de weken vooraf aan het feest verliepen perfect. De tafels, stoelen, serviesgoed, bestek en glazen werden ruim op tijd gebracht. De gerechten kwamen goed op temperatuur aan in grote bakken die we op stroom konden aansluiten, zodat het ook lang warm bleef.
  Erik heel erg bedankt voor je fantastische service en heel fijn dat je zo goed met me meedacht over alles. Het was een zeer geslaagde avond mede door Partycatering Assen.

 6. Net als de vorige keer heeft partycatering Assen met eigenaar Erik in de hoofdrol weer maximaal bijgedragen aan het succes van ons tuinfeest. Erik is een zeer hardwerkende ondernemer die staat voor(zeer) goede kwaliteit en service. Het eten was meer dan overvloedig en werd door iedereen als zeer smakelijk ervaren. Daarnaast stelde Erik ook nog eens gratis een grote partytent, tafels, stoelen, banken etc. ter beschikking. Kortom dankzij Erik een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.