Hoe beoordeelt u Partycatering Assen

Omdat wij ons voortdurend willen verbeteren, vinden wij het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.
Heeft u gebruik gemaakt van onze diensten, dan zouden wij het heel prettig vinden als u ons zou willen beoordelen.

Geef hieronder uw beoordeling in sterren, en natuurlijk stellen we het op prijs als u ook onderaan  de pagina een leuk bericht achterlaat.

Comments:305

 1. Wat een feest!!!
  Zaterdag hadden wij een gezellig tuinfeest in Loon en mede dankzij de bijdrage van jullie was het erg geslaagd!
  Het all-in concept vind ik geweldig, het is erg fijn om alles wat je verder aan moet schaffen bij een ander bij jullie gratis wordt meegeleverd.
  En vooral het eten was meer dan genoeg en erg lekker!! goede kwaliteit en met creativiteit opgediend!!
  Hartelijk bedankt voor jullie geweldige kwaliteit en service!!

 2. Prima verzorgd allemaal: komt afspraken na, eten was super en de communicatie helder en duidelijk.
  Een aanrader voor uw feest!
  Groet en tot ziens!

 3. Na eerdere (goede) ervaringen met Partycatering Assen als gast stonden wij voor de taak om ter gelegenheid van de 60 ste verjaardag en de housewarming voor ongeveer 60 personen een feest te organiseren. De ‘zorg’ voor de catering was snel opgelost, namelijk PCA. Voor het uitgebreide koud – en warm buffet kregen wij unaniem de complimenten. Deze lof komt volledig toe aan Erik, die in drukke tijden, kans heeft gezien ons feest glans te geven. De inclusief geleverde materialen [stoelen, tenten, (bier)tafels, servies en bestek] werden tijdig gebracht en opgehaald. Kortom, een aanrader en voor een volgende gelegenheid hopen wij weer een beroep op Partycatering Assen te mogen doen.

  dank, Bert & Wilma

 4. Pca blijft je verbazen, elke keer weer . Of het nu feesten zijn voor 50 personen of voor 10 personen , ze leveren alles altijd in voortreffelijke kwaliteit. De gasten zijn altijd goed te spreken over de salades en het vlees.
  En altijd alles brengen en halen ook als het niet in Assen is.
  Bij een volgend feest(je) mag de catering ook weer geleverd worden door PCA.
  M.v.g. L . Klokker

 5. Zoals in het verleden steeds het geval was heeft PCA ook nu (juli 2019) wederom optimaal bijgedragen aan het welslagen van een tweetal activiteiten in onze tuin in Tynaarlo.
  Het zeer verzorgde warm- en koud buffet op ons 50-jarig huwelijksfeest op 10 juli j.l. werd door ons en onze 55 gasten als uitstekend gekwalificeerd; hetzelfde gold voor de hapjes die PCA leverde voor een borrel die wij enkele dagen later voor een wat kleinere groep in onze tuin organiseerden.
  Vele jaren geleden complimenteerde ik Erik voor zijn toen geleverde goederen en diensten met de uit de economie afkomstige slogan: een prima prijs/prestatie-verhouding; gelukkig is die slogan nog steeds van toepassing op de leveranties van Party Catering Assen! Tot een volgende keer!

 6. Wat een feest, partycatering Assen is in Nijlande geweest, alles Supergoed geregeld !!
  Tent, BBQ, Biertap, wijn en fris en natuurlijk het vlees, alles was Superheerlijk !!
  Alles netjes gebracht en weer opgehaald.
  Ik geef 100 punten, oftewel Vijf Sterren !!
  Vr Gr G Meijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.