Hoe beoordeelt u Partycatering Assen

Omdat wij ons voortdurend willen verbeteren, vinden wij het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.
Heeft u gebruik gemaakt van onze diensten, dan zouden wij het heel prettig vinden als u ons zou willen beoordelen.

Geef hieronder uw beoordeling in sterren, en natuurlijk stellen we het op prijs als u ook onderaan  de pagina een leuk bericht achterlaat.

170 beoordelingen

Comments:250

 1. Fam. Oldenbeuving. Al 10 jaar vaste klant bij PCA tijdens ons familieweekend op Witterzomer. Van de meer dan 25 deelnemers nog nooit een negatieve reactie gehad. Iedereen is elk jaar weer heel erg te spreken over de volledig verzorgde catering, inclusief tent en meubilair. De salades, sauzen en de barbecue zijn ieder jaar weer super. Nog nooit klachten gehoord van één van de deelnemers aan ons familieweekend. Waarvoor onze dank.

   1. Hartelijk dank familie Oldenbeuving voor de mooie recensie ! Wat leuk, dit wordt erg door ons gewaardeerd. Ook het weekend van 15 juni a.s. gaan wij weer voor een 100% geslaagd weekend en hopen jullie nog jaren van dienst te mogen zijn. Met dank en vriendelijke groet. Partycatering Assen. Erik Kraaibeek

 2. Wij, de bewoners van de Beatrijsflat hebben weer een overheerlijk en zeer royaal buffet gehad van PCA. Diverse soepen, vis- en vleessalades, gemengde sla melange, kipfilet, kibbeling, gratin, aardappeltjes, warme gemengde groenten, meloen met ham, sauzen, warme stoofperen en kersen met vanille- en slagroomijs, kortom te veel om op te noemen. En dat voor maar 15,-. Fijn ook dat we alle materialen gratis mochten gebruiken (stoelen, tafels, verwaring, borden, bestek etc.). Ook de afwas werd voor ons gedaan. Het was weer super, bedankt en tot de volgende keer.

 3. Wij willen nog even onze complimenten doorgeven. De hapjes zagen er geweldig en lekker uit, iedereen was tevreden, er was zelfs vraag naar waar de hapjes vandaan kwamen, dus nogmaals Chapeau!!! Fokus team Assen

 4. We hebben een heerlijk verjaardagsfeest gevierd met veel zon, leuke mensen en de TOPservice van Partycatering Assen. Dank daarvoor.

 5. Ik wil je graag vertellen dat het eten heerlijk was, zoveel verschillende schalen met
  verschillende gerechten en alles even lekker! En zoveel en je hebt het ook zo mooi opgemaakt! Het maakte het eten tot een feest! Alles top, Ook zo geweldig fijn dat we zoveel meubilair konden gebruiken! Rensje.

 6. Uitstekend verzorgd arrangement met borrelhapjes, soepen, belegde broodjes. Servies, bestek servetten meegeleverd en keurig op tijd bezorgd.

 7. Dit weekend hadden wij weer een heerlijk Bourgondisch buffet verzorgd door PCA. Echt een aanrader ! Tot gauw weer als mijn man 50 wordt. Erg bedankt voor het geslaagd feestje ! Bianca.

 8. 5 sterren verdienen jullie zekers
  Wat een top bedrijf
  We hebben bijna 2 weken gebruik gemaakt van jullie partytent opgezet en afgehaald door Erik.

 9. De Podzoltrappers hebben weer een prachtig MTB weekend gehad dankzij de goede verzorging door Partycatering Assen. Erik bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.