Hoe beoordeelt u Partycatering Assen

Omdat wij ons voortdurend willen verbeteren, vinden wij het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.
Heeft u gebruik gemaakt van onze diensten, dan zouden wij het heel prettig vinden als u ons zou willen beoordelen.

Geef hieronder uw beoordeling in sterren, en natuurlijk stellen we het op prijs als u ook onderaan  de pagina een leuk bericht achterlaat.

Comments:252

  1. Hartelijk bedankt namens onze cast en crew voor het verzorgen en sponsoren van een uitgebreide en lekkere lunch van afgelopen weekend! Het was weer super voor elkaar en we hebben genoten! Met vriendelijke groet, Simone van Eerde

  2. Vanaf de allereerste keer dat wij, alweer heel wat jaren geleden, in verband met een reunie van de HBS-klas van mijn vrouw in onze tuin gebruik maakten van de services van Partycatering-Assen was mijn oordeel over deze voedsel- en service-verlener: een uitstekende prijs-/prestatieverhouding voor geleverde lunches, diners en diensten van deze “cateraar-plus”!

  3. Afgelopen weekend mijn 50ste verjaardag gevierd en hierbij heeft partycatering assen het buffet verzorgd. We hadden gekozen voor een warm en koud buffet wat werkelijk super verzorgd was. Iedereen was zeer onder de indruk en het eten liet zich ontzettend goed smaken. Ook was het erg fijn dat je alle materialen ( borden, bestek, buffettafel enz) die je nodig had er gewoon bij kreeg. Alles tot in de puntjes geregeld. Het eten was in overvloed en alles lekker vers. Wat wij ook als erg prettig hebben ervaren is het vriendelijk en open contact. Alles is bespreekbaar en afspraken worden ook echt nagekomen. Tijd is ook echt tijd. Heb mede dankzij partycatering een superleuke verjaardag gehad. En zeker anderen enthousiast gemaakt om partycatering niet te vergeten als zij eens iets bijzonders hebben. En wij…..wij zullen zeker nog wel vaker gebruik gaan maken van de service van partycatering Assen! Bedankt!!

  4. Beste Party Catering Assen. Namens ons accountantsbureau wil ik jullie graag bedanken voor de geweldige cateringservice van de afgelopen jaren. Trefwoorden van jullie service zijn: kwaliteit, betrouwbaar, voordelig, compleet, klantgericht en altijd op maat en op tijd. We hopen dat we in de toekomst nog veel van jullie catering mogen genieten. Groet Rene.

  5. Beste Erik, wederom een voortreffelijk buffet geleverd. Het was smullen. bedankt voor de service en natuurlijk tot een volgende keer.

  6. Ik kreeg trouwens veel complimenten van de vorige training op het evaluatieformulier, dit wil ik graag even aan je doorgeven. De deelnemers hebben heerlijk gegeten.

  7. Op 28 december 2018 hebben we de 50ste verjaardag gevierd van mijn vrouw. Bedankt voor de goede service en het heerlijke buffet. Absoluut een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.