Hoe beoordeelt u Partycatering Assen

Omdat wij ons voortdurend willen verbeteren, vinden wij het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.
Heeft u gebruik gemaakt van onze diensten, dan zouden wij het heel prettig vinden als u ons zou willen beoordelen.

Geef hieronder uw beoordeling in sterren, en natuurlijk stellen we het op prijs als u ook onderaan  de pagina een leuk bericht achterlaat.

162 beoordelingen

Comments:236

 1. Dag Erik, Hoewel ik er zelf dinsdagavond helaas niet bij was door ziekte van mijn man wil ik je toch namens de rest van de groep onze dank en complimenten overbrengen. Het was prima voor elkaar. Meer dan voldoende; heel erg smakelijk; en prima op temperatuur. Kortom voor herhaling vatbaar.

 2. Afgelopen zaterdag 8 december een verjaardagsfeestje, met een kleine 40 man genoten van een uitmuntend goed stamppottenbuffet (3 soorten met gehaktballen, speklappen en rookworst) met alles erop en eraan.
  Ruim voldoende voor iedereen.
  Ook de yoghurt met warme kersen en de stoof peertjes vielen in goede smaak.
  Van de gasten alleen maar lovende woorden gehoord.
  Daarnaast ging het fust Belgisch bier ook met smaak tot op de laatste druppel leeg.
  Ook het gebruik van statafels met kleedje en het servies met glazen en bestek en niet te vergeten de tafeltap, alles super goed voor elkaar.
  Hartelijk dank,

 3. Ha Erik, Het zag er geweldig goed uit afgelopen vrijdag, bedankt. Complimenten voor de service! Iedereen was heel tevreden. Met vriendelijke groet, Martijn Ras

 4. Afgelopen zondag 11 november hadden we met de Podzoltrappers (mountainbikers) een geweldige avond. Mede door Eric was het zo geslaagd. Top Eric, het eten was geweldig. Overigens er was meer dan genoeg. Ook handig die tafels en stoelen en servies. De aankleding was top. Bedankt hiervoor Barbara en Ben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.