Hoe beoordeelt u Partycatering Assen

Omdat wij ons voortdurend willen verbeteren, vinden wij het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.
Heeft u gebruik gemaakt van onze diensten, dan zouden wij het heel prettig vinden als u ons zou willen beoordelen.

Geef hieronder uw beoordeling in sterren, en natuurlijk stellen we het op prijs als u ook onderaan  de pagina een leuk bericht achterlaat.

14 beoordelingen

Comments:122

  1. Wij kijken nog terug op een bijzonder geslaagde dag. Nog hartelijk bedankt voor het meedenken en organiseren van dit feest. De catering was erg goed en iedereen was erg enthousiast.

  2. Samen met onze gasten van een heerlijk Italiaans buffet mogen genieten tijdens ons feest. Topservice (alles inclusief: tent/tafels en stoelen/ glaswerk etc) en heerlijke gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader!!!

  3. Wij hebben zaterdag 12 mei genoten van een heerlijk koud en warm buffet op onze familiedag . Alles was weer uitstekend verzorgd

  4. Erik van pca, nog bedankt – mede namens mijn collega’s – voor de goede verzorging van het eten en broodjes gedurende het weekend van Hemelvaart. De treinen rijden weer op tijd !!

  5. Bedankt mensen van Party Catering Assen. Het buffet was weer geweldig. Lekker en royaal. Helemaal zoals we dat wilde. Ook nog bedankt voor alle gratis spullen die we er bij kregen. Tot volgend jaar. Top service en kwaliteit, !

  6. H.Hulzebos Vries 12-5-2018
    Afgelopen zaterdag een zeer geslaagde familie dag gehad . Partycatering Assen was onze cateraar. erg goede service: alles goed verpakt (barbeceu vlees diverse soorten ],[salades en sauzen), Deugdelijke materialen bv een tent van 4 x 8 meter statafels enz (alles gratis in bruikleen), gratis bezorging, l. Had al goede ervaring met P.C.A bij de vorige familie dagen . Schappelijke prijzen,en een goede kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.