Hoe beoordeelt u Partycatering Assen

Omdat wij ons voortdurend willen verbeteren, vinden wij het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.
Heeft u gebruik gemaakt van onze diensten, dan zouden wij het heel prettig vinden als u ons zou willen beoordelen.

Geef hieronder uw beoordeling in sterren, en natuurlijk stellen we het op prijs als u ook onderaan  de pagina een leuk bericht achterlaat.

45 beoordelingen

Comments:148

 1. Hallo Eriik
  Ter ere van mijn 70ste verjaardag de bbq laten verzorgen door partycentum doorat we al vaker van jou diensten gebruik hadden gemaakt was de keuze niet moeilijk het was zoals we gewend zijn weer fantastisch alles was even lekker en heerlijk vers de complimenten niet van de lucht ik heb een fantastische verjaardag gehad mede door de catering Erik bedankt en tot de volgende keer

 2. We hebben een mooi tuinfeest kunnen vieren met behulp van Partycatering Assen. Werkelijk alles was tot in de puntjes verzorgd: mooie grote tent, statafels, biersets en niet te vergeten een heerlijk buffet waar alles royaal aanwezig was.
  Ina Stroeve Westerbork

 3. Hallo allemaal, Party catering In Assen is de beste catering bedrijf in het noorden , Erik verzorgt drie keer per jaar ons feest, wij zijn erg tevreden over zijn assortiment en kwaliteit van zijn producten. Erik staat gerand voor zijn klanten en denkt mee met wensen van zijn klanten. En zeker garandeert Erik de laagste prijs en de beste kwaliteit.!!!!!!!
  Erik bedankt voor je inzet en kwaliteit van leveren.!!!! Roy Sibbald Assen

 4. Wij hebben een super gezellig feest gehad en de catering verzorgd door Erik.
  Erik heeft zelf achter de BBQ gestaan wat ons veel rust gaf ( alles bereid zoals het hoort).
  Het vlees de sausen, salades en fruit alles zag er super goed uit en was heerlijk.
  Ook de tent, tafels, statafels en aankleding zag er mooi uit.
  Wij hebben al vaker gebruik mogen maken van de catering van Erik en gaan dit zeker weer doen.
  Bedankt Erik voor je medewerking aan dit fantastische feest we kijken met veel plezierige herinneringen terug naar deze dag.
  Bonne en Ria

  1. Dank je wel Bonne en Ria voor de mooie recensie. Ik wens jullie alle goeds toe de komende tijd(en). Ik heb met veel plezier voor jullie, voor jullie vrienden en kennissen gebarbecued. Ik hoop nog weer eens van jullie te horen. Met dank en vriendelijke groet, Erik PCA

 5. Gisteravond een zeer geslaagde party gehad i.v.m. mijn verjaardag. Sympathieke eigenaar, behulpzaam en geeft goede tips. Bediening was zeer vriendelijke en ervaren. Ook de heerlijke koude en warme hapjes werden tijdig gebracht. Voor herhaling vatbaar !!
  E. Koning, Assen

 6. Van alle cateraars in Assen vind ik dit echt de beste ! Voordelig geprijsd, super service, alle materialen er gratis bij, gratis bezorging, heerlijk eten. Dat kan geen ander beter dan jullie pca.
  Wouter Blijdenstein

 7. We hadden een supriceparty georganiseert Partycatering had de bbq geregeld en de salades, heerlijk en ruim voldoende vlees en prachtig opgemaakte salades. We zijn zeer tevreden over de service. Echt een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.